Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Info

Lammilaiset lukion puolesta -toimikunta

Toimikunta koordinoimaan lammilaisten yhteistyötä oman lukionsa säilyttämiseksi perustettiin Lammin ensimmäisessä pitäjänkokouksessa 7.11.2019 Turvantalolla.

Pitäjänkokous valtuutti toimikunnan kokoonkutsujaksi Pirjo Sandeliuksen. Hän sai tehtäväkseen kutsua toimikunnan ensimmäiseen kokoukseen Lammin lukion vanhempainyhdistyksen edustajat, asiantuntijajäseniksi Lammin koulujen rehtorit ja kaikki  lammilaiset valtuutetut. Tämän lisäksi pitäjänkokouksessa kiersi nimilista, johon myös kaikki asiasta kiinnostuneet lammilaiset yksityishenkilöt saivat ilmoittaa halukkuutensa osallistua toimikuntaan.

Lammilaiset lukion puolesta -toimikunnan ensimmäinen kokous järjestettiin Hakkalan koululla 3.12.2019. Kokouksessa valittiin kokouksen ja koko toimikunnan puheenjohtajaksi Pirjo Sandelius. Muita nimettyjä jäseniä toimikunnassa ei ole, vaan se järjestäytyy jokaisessa kokouksessa tarpeen mukaan uudelleen.

Toimikunta on päättänyt muodostaa erilaisia työryhmiä ja valita keskuudestaan edustajia osallistumaan erilaisiin tilaisuuksiin aina kulloisenkin tarpeen ja jäsenten erityisosaamisten mukaan. Työryhmät ja edustajat raportoivat toimikunnalle, ja toimikunnan edustajat raportoivat pitäjänkokoukselle tekemästään työstä.

Toimikunnan kokousmuistiot eivät ole julkisia, mutta toimikunta tiedottaa kokouksistaan ja niissä tehdyistä päätöksistä kampanjasivuillaan osoitteessa http://www.lammilaiset.fi. Toimikunta on kuitenkin avoin kaikille Lammin lukion puolustajille, ja toimintaan ovat kaikki edelleen lämpimästi tervetulleita mukaan. Kokousaikatauluista saa lisätietoja puheenjohtajalta ja lähettämällä postia osoitteeseen toimikunta@lammilaiset.fi.

Julkista, kaikille avointa keskustelua käydään myös toimikunnan perustamassa, kaikille avoimessa Facebook-ryhmässä Lammin lukion puolustajat

Adressi

Vetoomus Lammin lukion puolesta on allekirjoiteetavana sähköisesti osoitteessa http://www.adressit.com/lammin-lukion-puolesta. Adressiin kerätään nimiä myös paperisille nimilistoille Lammilla, Tuuloksessa ja Hämeenkoskella.

Lammilla adressi on allekirjoitettavana Lammin kirjastossa, Lammin Säästöpankissa ja Lammin Osuuspankissa niiden aukioloaikoina. Lisäksi Lammilaiset lukion puolesta -toimikunnan edustajat keräävät nimiä keräystempauksissa K-Market Mallaksen ja Lammin S-marketin eteistiloissa helmi–huhtikuussa sekä Hakkalan koulun 9.-luokkalaisten konsertissa Lammin liikuntakeskuksen liikuntahallin aulassa, lipunmyyntikojun yhteydessä, to 13.2. ja pe 14.2.

Tuuloksessa adressin voi allekirjoittaa Kukkakimarassa kauppakeskus Tuulosessa ja Tuuloksen kirjastossa niiden aukioloaikoina.

Hämeenkoskella adressi on allekirjoitettavana Hämeenkosken kirjastossa kirjaston aukioloaikoina.

Apuasi tarvitaan!

Jos sinulla on mahdollisuus osallistua nimenkeräystempauksiin, otathan pikaisesti yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan Pirjo Sandeliukseen, pirjo.sandelius@gmail.com!

Näiltä kampanjasivuilta löydät myös muita ohjeita siihen, mitä itse voit tehdä kampanjan hyväksi:

Joko profiilikuvassasi on tukikehys?

Lähetä viesti päättäjille

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: